Valpkullar

Valpar 2019!

I mars har vår fodertik Wassbölingens Cecilia-Lind (Cecilia) parats med Fixan's Pappas Pöjk. Dock skedde parningen utan hängning, men vi hoppas att hon ändå att hon kan vara dräktig! "Pöjken" som han kallas bor hos Susanne Piepenburg på Fixan's Kennel i Tidan och är svensk utställningschampion, vallanlagstestad med goda vallanlag, exteriörbeskriven med utmärkt typ, HD-röntgad resultat B och BPH-testad. Vi tror att detta är en utmärkt kompination och hoppas på valpar!


Eftersom det inte blev någon "ordentlig" parning beslöt vi oss för att också para Bella och Sally.


Bella parades med Jackdow's Orvar Onyx men det blev ingen hängning där heller. Men som sagt så kan man ju aldrig riktigt veta om det möjligtvis blir valpar i alla fall. Jackdow's Orvar Onyx är en trevlig och välmeriterad hane som bor hos sin matte Lillemor Andersson i Järfälla. Han är svensk utställningschampion, exteriörbeskriven med utmärkt typ, HD-röntgad grad A och vallanlagstestad med mycket goda vallanlag. Vi tror att denna kombination kan bli riktigt lyckad!


Sally är parad med vår egna stiliga Wassbölingens Aston-Martin. Aston ägs av vår dotter Ellinor som ägnar helger som vardagar åt att träna och tävla agility. Det blev flera parningar med häng så vi ser fram emot valpar.

Gå in och läs mer på Sallys och Astons egna sidor här på hemsidan!


Fixan's Pappas Pöjk

Jackdow's Orvar Onyx

Wassbölingens Aston-Martin

Foto: Anita Whitmarsh

Wassbölingens Cecilia-Lind

Wassbölingens Bella-Notte

Foto: Anita Whitmarsh

Vargaviddernas Nancy-Stjärnglans (Sally)

Foto: Anita Whitmarsh

Järnebergs Lantbruk