Västgötaspets


Wassbölingens kennel

Vi planerar att ta en valpkull på vår fodertik Wassbölingens Cecilia-Lind och eventuellt en kull på Sally våren/sommaren 2019.

På Göransgården utanför Töreboda bor tre västgötaspetsflickor, Freja, Bella och Sally. Jag fastnade för Västgötaspetsrasen för ca 10 år sedan då jag träffade en mycket trevlig västgöte på en gård utanför Karlsborg. Vi hade sen några år tillbaka inte haft någon hund och ville skaffa någon som kunde passa för ett liv på landet som gårdshund och härlig sällskapshund. Jag tog reda på vad det fanns för kennlar och åkte sedan iväg för att besöka några av dem. Hos Ulrika Lundstedt träffade vi trevliga och fina västgötaspetsar och bestämde oss för att tinga en valp. Valpen blev den otroligt söta och glada Elsy som gav mersmak. Vi valde att skaffa en kompis till henne och på så vis har Freja. Bella är från egen uppfödning.

Hundlivet gjorde att intresset för utställningar och avel väcktes, vilket resulterade den första valpkullen våren 2014.Jag som har Wassbölingens Kennel heter Gunilla Björkman. (Här tillsammans med Sally)

Gilla även vår facebooksida! 

https://www.facebook.com/wassbolingenskennel/

Aston och Freja BIR och BIM

Aston

Freja

Järnebergs Lantbruk